ontmoet je collega’s

pindakaas – oosterse producten – verse sauzen en dressings

 Francoise van Heeswijk 

“Als je houdt van aanpakken kun je hier je hart ophalen en het verschil maken.”

Francoise van Heeswijk (21) uit Den Bosch is onze business development manager. Ze heeft veel ervaring met sales en marketing, en als levensmiddelentechnoloog heeft ze ook veel technische kennis in huis. Van alle markten thuis! Bij SupperFood is ze onder andere verantwoordelijk voor klantcontacten en verkoop. Ze werkte vijf jaar in Duitsland, dus praten met Duitse klanten is geen probleem. Ook houdt Francoise de ontwikkelingen in de markt in de gaten, zodat we snel kunnen inspelen op nieuwe kansen.

 geen saaie   vergaderingen

“Wat ik leuk vind aan deze functie is dat ik veel contact heb met klanten, maar tegelijkertijd ook feeling houd met de productie. De ene dag krijg ik een mailtje van een klant die volgende week 5000 sachets met knoflookdressing wil bestellen, waarna ik van alles moet regelen. De andere dag zie ik dat de dollarkoers is gezakt, waardoor we gunstiger pinda’s kunnen inkopen. Dan bel ik een klant met goed nieuws en een nóg betere aanbieding. Mijn baan is dus heel afwisselend. Er zijn weinig vergaderingen of officiële overlegmomenten. In plaats daarvan zijn we altijd heel hands-on in gesprek met collega’s of een klant. We zitten dus niet dagenlang te vergaderen of te e-mailen. Gewoon aanpakken, daar houden we van.”

 francoise van heeswijk 

Als je houdt van aanpakken kun je hier je hart ophalen en het verschil maken.”

Francoise van Heeswijk is 1 van onze business development managers. Ze heeft veel ervaring met sales en marketing, en als levensmiddelentechnoloog heeft ze ook veel technische kennis in huis. Van alle markten thuis! Bij SupperFood is ze onder andere verantwoordelijk voor klantcontacten en verkoop. Ze werkte vijf jaar in Duitsland, dus praten met Duitse klanten is geen probleem. Ook houdt Francoise de ontwikkelingen in de markt in de gaten, zodat we snel kunnen inspelen op nieuwe kansen.

 geen saaie 
vergaderingen

“Wat ik leuk vind aan deze functie is dat ik veel contact heb met klanten, maar tegelijkertijd ook feeling houd met de productie. De ene dag krijg ik een mailtje van een klant die volgende week 5000 sachets met knoflookdressing wil bestellen, waarna ik van alles moet regelen. De andere dag is de dollarkoers gezakt, waardoor we gunstiger pinda’s kunnen inkopen. Dan bel ik een klant met goed nieuws en een nóg betere aanbieding. Mijn baan is dus heel afwisselend. Er zijn weinig vergaderingen of officiële overlegmomenten. In plaats daarvan zijn we altijd heel hands-on in gesprek met collega’s of een klant. We zitten dus niet dagenlang te vergaderen of te e-mailen. Gewoon aanpakken, daar houden we van.”

“Er gaan hier meerdere potjes pindakaas per week doorheen. Om te testen en te proeven, maar natuurlijk ook gewoon omdat het lekker is.”

  pindakaasliefhebber 

“Ik merkte in mijn vakantie dat ik rond 11.00 uur honger kreeg. Dan mis ik m’n gebruikelijke lepeltje pindakaas”, lacht Francoise.
“Er gaan hier meerdere potjes pindakaas per week doorheen. Om te testen en te proeven,
maar natuurlijk ook gewoon omdat het lekker is.”

veel eigen
 verantwoordelijkheid 

“Het leuke van werken bij SupperFood is dat je jezelf zo veel taken en verantwoordelijkheden kunt geven als je wil. Er is veel te doen, we zijn volop in ontwikkeling. Maar als je daarvoor openstaat en houdt van aanpakken kun je hier echt je hart ophalen en het verschil maken. Het is super wat we hier samen in korte tijd hebben neergezet.”

houd jij ook van aanpakken?

We zijn altijd op zoek naar collega’s die samen met ons willen werken aan de beste producten. Ontdek hier of er een vacature voor je bij zit.